Isabelle Seynhaeve

Feestmenu

Ter voorbereiding op de feestdagen maakt Isabelle enkele feestgerechten klaar die we achteraf ook mogen proeven. Tijdens deze feestelijke demonstratieles geeft Isabelle stap voor stap uitleg bij het bereiden van een verfijnd en haalbaar feestmenu.

Je krijgt praktische receptentips, slimme keukentechnieken en originele ideeën om je gasten te verrassen. Op het menu staan o.a. Carpaccio van coquille, Kwartelei tonato, feestelijk vispannetje, Parelhoenfilet met mango-bietentorentje en een feestelijk dessert ...  

Datum: dinsdag 4 november:

namiddag: van 13u30 - 16u30

of

avond: van 19u00 - 22u00

Begeleiding: Isabelle Seynhaeve

Inschrijving: €22 + €18 ter plaatse voor de ingrediënten

Meebrengen: schort, handdoek, bewaardoosjes

Locatie

Leskeuken

Datum

04.11.2025 13:30-16:30 u
04.11.2025 19:00-22:00 u
    37-16072025134256.png